Portada > Actualitat > Notícies > El taller de compostatge casolà tindrà lloc el dissabte 2 de març a la Biblioteca

El taller de compostatge casolà tindrà lloc el dissabte 2 de març a la Biblioteca

12/02/2019

La Regidoria de Medi Ambient aprofitarà la formació per fer entrega dels compostadors sol·licitats

La Regidoria de Medi Ambient durà a terme el proper dissabte 2 de març, a les 11 del matí a la sala Pau Casals de la Biblioteca, el taller de compostatge casolà. La sessió, que es durà a terme per quart any consecutiu, servirà per fer entrega d’aquests recipients a totes les persones que l’hagin sol·licitat prèviament. També es farà una formació teòrica i pràctica sobre l'ús dels compostadors.

Tanmateix, des de l'Ajuntament es vol seguir incentivant als ciutadans de Santa Eulàlia per tal que sol·licitin aquests recipients que transformen els residus orgànics en compost, i que s’entreguen de forma totalment gratuïta. Tot i que per a la sessió del dissabte 2 de març ja estan tots reservats, es pot omplir una instància genèrica de forma on line o dirigir-se de forma presencial a l'Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Santa Eulàlia per tal d’adquirir-ne un l’any que ve.

Cal recordar que aquelles famílies que facin ús d’aquests compostadors tindran un descompte del 15% en la taxa d’escombraries. Si a més a més, es fa ús del carnet de la Deixalleria, el descompte d’aquest rebut pot incrementar-se fins al 25%. Cal recordar que, a dia d'avui, Santa Eulàlia ja compta amb 303 famílies compostaires.

Adjunt a aquesta pantalla podeu trobar una guia per tal de resoldre qualsevol dubte sobre el compostatge casolà.

Arxivat a: General
Un dels compostadors d'un habitatge de Santa Eulàlia

Arxius adjunts