Portada > Actualitat > Notícies > Inscripcions obertes per formar part del Mercat Tot Segona Mà del 7 d'abril

Inscripcions obertes per formar part del Mercat Tot Segona Mà del 7 d'abril

05/03/2019

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el divendres 5 d'abril

La Regidoria de Promoció Econòmica ja està preparant la següent edició del Mercat Tot Segona Mà a Santa Eulàlia de Ronçana, que tindrà lloc el diumenge 7 d'abril de 2019, de 9 del matí a 2 del migdia, al carrer Mare de Déu de la Salut, al costat de la plaça Onze de Setembre. Per als nens i nenes també hi haurà disponible un inflable, d’11 del matí a 1 del migdia, amb l’entrada totalment gratuïta.

Aquella persona que vulgui instal·lar la seva parada al mercat pot descarregar-se el PDF adjunt a aquesta pantalla i presentar-lo degudament omplert, abans del divendres 5 d'abril, a l’Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament (carretera de la Sagrera nº3).

El Mercat Tot Segona Mà, promogut des de la Regidoria de Promoció Econòmica, té com a pràctiques més habituals la compravenda i l’intercanvi d'objectes, essent el més venut roba, llibres, estris de la llar i joguines. Els brocanters i els col·leccionistes també tenen el seu propi espai.

Mercat Tot Segona Mà abril 2019
Mercat Tot Segona Mà abril 2019
Mercat Tot Segona Mà abril 2019

Arxius adjunts