Portada > Actualitat > Notícies > Bases reguladores del procés selectiu per cobrir la plaça de tècnic/a de Joventut de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana

Bases reguladores del procés selectiu per cobrir la plaça de tècnic/a de Joventut de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana

14/03/2019

La presentació de sol·licituds finalitza el dijous 11 d’abril

L’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana dona a conèixer les bases reguladores de la convocatòria del procés selectiu de personal laboral per cobrir la plaça de tècnic/a de joventut. En el document adjunt a aquesta pantalla pots trobar detallat l’objecte de la convocatòria, el contingut funcional, els requisits que han de tenir els aspirants, la presentació de sol·licituds, l’admissió dels aspirants, entre d’altres.

Cal destacar que la presentació de sol·licituds, a través de la instància que s’adjunta en aquesta pantalla, tindrà com a data límit el dijous 11 d’abril de 2019. Aquesta sol·licitud s’haurà de presentar al Registre General de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana (Carretera de la Sagrera, 3), en horari d’oficines. Les sol·licituds també podran presentar-se a través de l’e-tram de la web municipal, mitjançant instància genèrica adreçades a l’Alcaldia, adjuntant el model d’instància normalitzat del procés selectiu.

Procés selectiu per cobrir la plaça de tècnic/a de Joventut de l'Ajuntament de Santa Eulàlia

Arxius adjunts