Portada > Actualitat > Notícies > La 10a Fira Lliga’t a la Terra arriba a Santa Eulàlia el dissabte 13 d’abril

La 10a Fira Lliga’t a la Terra arriba a Santa Eulàlia el dissabte 13 d’abril

26/03/2019

Amb tallers, dinar popular, visites a l’hort de l’Espelt, espectacle i un sorteig amb 10 regals

La Fira de la Pagesia, altrament coneguda com a Fira Lliga’t a la Terra, enguany està d’aniversari arribant a la seva 10a edició. La Regidoria de Promoció Econòmica ha preparat per al dissabte 13 d’abril diverses activitats durant tot el dia, on no faltaran les visites a l’hort de l’Espelt, els tallers pràctics, un dinar popular, un espectacle de teatre o un fi de festa musical. Durant tot el dia, el recinte exterior de La Fàbrica, conegut també com a 'Pla de l'1 d’octubre', acollirà el ja habitual mercat del planter. Tota aquella persona que vulgui fer la seva comanda prèviament via online, pot fer-ho a través de la pàgina web www.llavorsorientals.cat.

La gran novetat d’aquest any serà el sorteig ‘10 anys, 10 regals’, on per cada 5 euros de compra es podrà optar a un tiquet regal per guanyar lots de productes elaborats pels pagesos i productors de la fira. A més a més, hi haurà una exposició de cartells i fotografies dels 10 anys de la fira.

A continuació us detallem la programació del dissabte 13 d’abril:

- De 9.00 a 17.00 h: Mercat del planter. Varietats antigues de tomàquet, horta, plantes aromàtiques i medicinals, i arbustos. Parades de pagesos/es i productors/es durant tot el dia. Recollida de comandes online de 13.00 a 14.00h i de 17.00 a 18.00h.

- 10.00 h: Visita a l’hort de l’Espelt, al Molí d’en Vendrell.

- 11.30 h: Taller pràctic: 'Balcons subterranis', a càrrec de Llavors Orientals.

- 13.00 h: Dinar popular. Amanida d’hortalisses i llegums de temporada, paella d’espelta petita, iogurt de Can Bordoi. Elaborat per CuinaVO. Preu 9 euros.

- 15.30 h: Visita a l’hort de l’Espelt, al Molí d’en Vendrell.

- 17.00 h: Taller pràctic: ‘Fes bombes de llavors’, a càrrec de Llavors Orientals.

- De 18.00 a 19.00 h: Espectacle de teatre i titelles “La Botigueta”, a càrrec de la companyia Tanaka Teatre. Berenar per a tothom: panet de xocolata elaborat pel Fornet del Fai.

- 19.00 h: Fi de festa musical. Espectacle participatiu de danses tradicionals catalanes i d’arreu amb els Ministrers del Tomàquet (ball folk amb 5 músics que toquen la tuba, la tarota, el timbal, l’acordió i la gralla/flabiol).

10a Fira Lliga't a la Terra
10a Fira Lliga't a la Terra
10a Fira Lliga't a la Terra