Portada > Actualitat > Notícies > Comencen les obres per a la instal·lació d'enllumenat públic al Camí de la Rovira

Comencen les obres per a la instal·lació d'enllumenat públic al Camí de la Rovira

28/03/2019

Els treballs, amb un cost de 90.000 euros, està previst que finalitzin en dos mesos

Aquest matí han començat les obres per a la instal·lació d'enllumenat públic al Camí de la Rovira, al barri de la Sagrera. Els treballs, que cobriran el tram comprès entre el Camí de Caldes i el camp de futbol municipal, tindran un recorregut d’un quilòmetre. S’instal·laran un total de 40 punts de llum, que s’ubicaran a la part dreta del camí en sentit baixada. De fet, el tram comprès entre el Camí de Caldes i el desviament a la deixalleria municipal quedarà restringit en sentit baixada durant 3 setmanes, quedant restablert abans de les festes de Setmana Santa.

Les obres, dutes a terme per l’empresa Barnasfalt, tindran un cost de 90.000 euros i estaran subvencionades per la Diputació de Barcelona a través de les meses de concertació. Està previst que els treballs tinguin una durada de dos mesos.

Obres per a la insta·lació d'enllumenat al Camí de la Rovira
Obres per a la insta·lació d'enllumenat al Camí de la Rovira
Obres per a la insta·lació d'enllumenat al Camí de la Rovira