Portada > Actualitat > Notícies > La Vetllada literària 2019 servirà d’homenatge al romancer Jaume Arnella

La Vetllada literària 2019 servirà d’homenatge al romancer Jaume Arnella

25/04/2019

L'acte s'encetarà amb l'entrega de premis del 10è Certamen Literari de Relat Breu

Com cada any, i com ja és tradició per aquestes dates, Santa Eulàlia celebrarà una nova vetllada literària, que enguany arribarà a la seva 10a edició. L’acte, que tindrà lloc al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica el divendres 3 de maig, s’encetarà amb el lliurament de premis del 10è Certamen Literari de Relat Breu a partir de les 8 del vespre. Enguany, el certamen està dedicat al poeta català Joan Brossa, on aquest any 2019 es compleix el primer centenari del seu naixement. Tots els participants que han presentat els treballs s’han hagut d’inspirar a partir de la proposta ‘El pedestal són les sabates’. El primer premi està valorat en 400 euros, el segon en 250 i el tercer en 150.

Seguidament, a les 9 del vespre, tindrà lloc el també tradicional Sopar Literari. Des de la regidoria de Cultura i el TNT s’han organitzat, en els últims anys, diferents sopars literaris dedicats a figures tant destacades com Josep Maria de Sagarra, Salvador Espriu o Martí i Pol. Enguany, el personatge triat serà el santaeulalienc Jaume Arnella, considerat l'últim romancer dels Països Catalans. Amb ell, la gent del TNT i amics de l’artista, es repassaran les seves èpoques al Grup de Folk, amb la Coral Sant Jordi o l'Orquestrina Galana, els seus Romanços i molts dels seus projectes.

El sopar estarà servit pel restaurant El Racó de Mima't, amb un còctel de benvinguda, canelons d’espinacs, llonza llaminera amb salsa de ceps i puré de patata, pastís de tres xocolates i copa de moscatell amb tastet de fruits secs. El preu del sopar és de 20 euros fins a completar aforament i les reserves es poden fer fins al 30 d’abril a La Fàbrica o a la Biblioteca.

Vetllada literària 2019
Vetllada literària 2019