Portada > Actualitat > Notícies > El Club d’Escacs Vall del Tenes es proclama campió de Catalunya imposant-se per 5 a 3 al Canet

El Club d’Escacs Vall del Tenes es proclama campió de Catalunya imposant-se per 5 a 3 al Canet

13/05/2019

Segona vegada que l'entitat obté aquest guardó

Ahir diumenge, el Club d’Escacs Vall del Tenes es va proclamar campió de Catalunya de primera categoria en guanyar al Canet per 5 a 3 en una final molt disputada. L’escenari de la final va ser el Centre Cívic i Cultural La Fàbrica de Santa Eulàlia.

Amb aquesta fita, el conjunt del nostre poble s’acredita com el millor equip de la categoria, a més a més d’assegurar l’ascens a categoria preferent. De fet, amb aquest triomf han demostrat ser el millor equip entre els 120 que hi havia en competició. No és el primer cop que aquest equip aconsegueix aquest guardó, ja que l’any 2017 també van alçar-se campions.

Campionat de Catalunya d'Escacs 2019