Portada > Actualitat > Notícies > L’últim ple de la legislatura dona llum verda al text refós del pla especial urbanístic del catàleg de masies i cases rurals

L’últim ple de la legislatura dona llum verda al text refós del pla especial urbanístic del catàleg de masies i cases rurals

13/05/2019

També s'aprova el conveni entre l'Ajuntament de Santa Eulàlia i l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil

L’últim ple de la legislatura 2015-2019, celebrat dijous passat a la sala Pau Casals de la Biblioteca, va servir per aprovar per unanimitat els vuit punts que es van presentar. Destaca, especialment, l'aprovació del text refós del pla especial urbanístic del catàleg de masies i cases rurals en sòl no urbanitzable de Santa Eulàlia, on l’alcalde Francesc Bonet va subratllar que s’havien resolt els punts que no quedaven clars. “Des del departament d'Urbanisme s’ha dut a terme una tasca de treball de camp per tal de fer les modificacions pertinents”. El següent pas serà que aquest document quedi aprovat definitivament per la Comissió Territorial d'Urbanisme de l'Àmbit Metropolità de Barcelona.

Un altre dels punts destacables va ser l'aprovació del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Santa Eulàlia de Ronçana. Tanmateix es va aprovar una modificació de crèdit per tal de dotar aquesta associació amb 1.000 euros. Adjunt a aquesta pantalla pots consultar el conveni entre l'Ajuntament i Protecció Civil.

Els altres punts que van quedar aprovats van ser la modificació de la plantilla personal de l'Ajuntament, les normes de funcionament i organització del centre NOFC de l'escola bressol municipal l'Alzina, l'acta de les operacions de delimitació entre els termes de Santa Eulàlia i Canovelles, i la modificació dels Estatuts de la Mancomunitat de la Vall del Tenes.

Al final del ple, l'alcalde de Santa Eulàlia, Francesc Bonet, va cedir el torn de paraula als regidors que finalitzen la seva tasca a l'acabar l'actual legislatura. Regidors històrics del municipi com Pere Cabot (I-ERC), Esteve Aymà (PDeCAT) i Francesc Montes (PDeCAT) van agrair els anys que han pogut treballar al servei del poble. També van parlar altres regidors com Àngel Exojo (I-ERC) i Francesc Dantí (PU), que tot i formar part de les llistes de les properes municipals van dedicar paraules d'agraïment a la tasca desenvolupada aquests darrers 4 anys.

Ple extraordinari del passat dijous a la Biblioteca
Pere Cabot, al centre de la imatge, acomiadant-se com a regidor de l'Ajuntament
Esteve Aymà, al centre de la imatge, i Francesc Montes, a la dreta

Arxius adjunts