Portada > Actualitat > Notícies > Bases generals del procés selectiu per a la contractació d'una plaça de conserge i una plaça de peó de la brigada municipal

Bases generals del procés selectiu per a la contractació d'una plaça de conserge i una plaça de peó de la brigada municipal

15/05/2019

La presentació de sol·licituds finalitza el 25 de maig

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana dona a conèixer les bases generals que han de regir el procés selectiu per a la contractació de persones aturades dins del programa complementari de millora de l'ocupabilitat 2019-2020. Les places que s'oferten són per a una plaça de conserge i una plaça de peó de la brigada municipal.

En el document adjunt a aquesta pantalla pots trobar detallat l’objecte de la convocatòria, el contingut funcional, els requisits que han de tenir els aspirants, la presentació de sol·licituds, l’admissió dels aspirants, entre d’altres.

Cal destacar que la presentació de sol·licituds, a través de la instància que s’adjunta en aquesta pantalla, tindrà com a data límit el dissabte 25 de maig de 2019. Aquesta sol·licitud s’haurà de presentar al Registre General de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana (Carretera de la Sagrera, 3), en horari d’oficines. Les sol·licituds també podran presentar-se a través de l’e-tram de la web municipal, mitjançant instància genèrica adreçades a l’Alcaldia, adjuntant el model d’instància normalitzat del procés selectiu.

Plans d'ocupació 2019-2020

Arxius adjunts