Portada > Actualitat > Notícies > Bases reguladores del procés selectiu per a la provisió d'una plaça d'auxiliar de Serveis Socials

Bases reguladores del procés selectiu per a la provisió d'una plaça d'auxiliar de Serveis Socials

15/05/2019

La presentació de sol·licituds finalitza el 12 de juny

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana dona a conèixer les bases reguladores de la convocatòria del procés selectiu de personal laboral, per a la provisió d'una plaça d'auxiliar de Serveis Socials, en la tasca d'agent comunitari. Tanmateix, l'objectiu d'aquesta convocatòria i procés selectiu és crear una borsa de treball de personal auxiliar de serveis socials per la cobertura temporal de places i/o llocs vacants que es produeixin.

En el document adjunt a aquesta pantalla pots trobar detallat l’objecte de la convocatòria, el contingut funcional, els requisits que han de tenir els aspirants, la presentació de sol·licituds, l’admissió dels aspirants, entre d’altres.

Cal destacar que la presentació de sol·licituds, a través de la instància que s’adjunta en aquesta pantalla, tindrà com a data límit el dimecres 12 de juny de 2019. Aquesta sol·licitud s’haurà de presentar al Registre General de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana (Carretera de la Sagrera, 3), en horari d’oficines. Les sol·licituds també podran presentar-se a través de l’e-tram de la web municipal, mitjançant instància genèrica adreçades a l’Alcaldia, adjuntant el model d’instància normalitzat del procés selectiu.

Serveis Socials

Arxius adjunts