Portada > Actualitat > Notícies > Inscripcions obertes per al taller gratuït de compostatge domèstic del 14 de juny

Inscripcions obertes per al taller gratuït de compostatge domèstic del 14 de juny

16/05/2019

Adreçat a particulars interessats en gestionar els seus residus orgànics i les restes de jardineria

El divendres 14 de juny, el Centre Cívic i Cultural La Fàbrica acollirà un taller gratuït de compostatge domèstic dirigit a particulars o famílies que tenen jardí o hort i encara no disposen d’un compostador per iniciar-se en aquesta pràctica. La sessió, organitzada pel Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental, comptarà amb una part teòrica-pràctica de tres hores de durada, de 5 de la tarda a 8 del vespre. Els inscrits rebran un compostador i un voltejador durant el taller, i a més a més se'ls hi farà un seguiment posterior a domicili.

El curs de compostatge casolà estarà limitat a un màxim de 15 places. Per poder formar-hi part caldrà fer la inscripció prèvia mitjançant una instància genèrica, a través de la plataforma electrònica de l’e-tram o de forma presencial dirigint-se a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Santa Eulàlia.

Taller de compostatge domèstic 2019
Taller de compostatge domèstic 2019