Portada > Actualitat > Notícies > El curs 2018-2019 del Lecxit tanca temporada amb una trobada a la Biblioteca

El curs 2018-2019 del Lecxit tanca temporada amb una trobada a la Biblioteca

03/06/2019

Enguany s’ha comptat amb 18 parelles lectores, formades per alumnes dels centres educatius de Santa Eulàlia i voluntaris

El curs 2018-2019 del Lecxit va posar el seu punt i final, la setmana passada, en un acte celebrat a la sala Pau Casals de la Biblioteca que va comptar amb la presència de les 18 parelles lectores que han participat activament del projecte durant aquest any. A la trobada no hi van faltar, tampoc, els familiars dels alumnes i alguns mestres de les escoles o l’institut.

Els 18 voluntaris que han acompanyat als alumnes de les escoles de Santa Eulàlia durant tot el curs han fet una tasca molt important. A més d’atendre’ls i escoltar-los, han compartit amb ells la descoberta de noves formes d’acostament a la lectura. Més enllà de l’aprenentatge, ha servit també per crear nous vincles d’amistat entre ells.

Des de l’Ajuntament de Santa Eulàlia i la Regidoria de Cultura, a través de la Biblioteca Casa de Cultura Joan Ruiz i Calonja, es vol donar les gràcies als voluntaris, alumnes, famílies, escoles i equip de coordinació, encoratjant a tothom de la necessitat de participar d’un projecte per fomentar la lectura entre els nostres infants. Si vols obtenir més informació sobre aquest projecte, consulta el següent enllaç: Projecte Lecxit.

Final de curs Lecxit 2018-2019