Portada > Actualitat > Notícies > El sots 21 masculí de l’Associació Bàsquet Ronçana es proclama campió territorial de Barcelona

El sots 21 masculí de l’Associació Bàsquet Ronçana es proclama campió territorial de Barcelona

05/06/2019

Els verd-i-negres s’imposen a la final contra el Laietà per 64 a 58

El sots 21 masculí de l’Associació Bàsquet Ronçana es va proclamar campió territorial de la província de Barcelona en nivell A-2, aquest passat diumenge, al guanyar al Laietà per 64 a 58 en la final disputada al Pavelló Poliesportiu de Santa Eulàlia. Els verd-i-negres van guanyar la copa gràcies a l’alta intensitat imposada des del primer minut.

La competició, en format de final a quatre, va servir perquè els del nostre poble eliminessin un dia abans en les semifinals al Castelldefels per 76 a 72. L’altre eliminatòria disputada dissabte va ser entre el Laietà i l’Argentona, favorable als barcelonins.

Amb l’obtenció d’aquesta copa, el sots 21 masculí del nostre poble tanca una temporada excel·lent, on a més a més cal sumar-hi una meritòria segona posició a la Lliga empatats a punts amb el primer classificat, l’Argentona. Els verds-i-negres van tancar la fase regular amb un balanç de 23 partits guanyats i només 3 perduts.

Partit de semifinals de l'ABR contra el Castelldefels
El sots 21 masculí celebrant el títol de campió