Portada > Actualitat > Notícies > L’acte de constitució del nou Ajuntament de Santa Eulàlia tindrà lloc aquest dissabte 15 de juny, a partir de les 12 del migdia

L’acte de constitució del nou Ajuntament de Santa Eulàlia tindrà lloc aquest dissabte 15 de juny, a partir de les 12 del migdia

11/06/2019

A la sala Pau Casals de la Biblioteca

Aquest proper dissabte, dia 15 de juny, la sala Pau Casals de la Biblioteca acollirà a les 12 del migdia l’acte de constitució del nou arc municipal de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana per al mandat 2019-2023. L’esdeveniment comptarà amb la presència dels 13 regidors que la ciutadania de Santa Eulàlia va escollir en els comicis del passat 26 de maig per tal que la representés:

- Poble Unit: Francesc Bonet, Anna Montes, Jordi Orriols, Anna Viura, Manel Imedio, Marta Domínguez, Jordi Carreras, Mònica Pons i Pol Guerra.

- Independents-Esquerra: Ramon Vilageliu i Cristina Gallego.

- Ciutadans: Susana Barroso.

- Santa Eulàlia de Ronçana - Candidatura de Progrés - Partit Socialista de Catalunya: Abraham Requena.

Cadascun dels regidors emetran el seu vot per tal d’escollir l’alcalde del municipi per als propers 4 anys. La majora absoluta obtinguda per Poble Unit en les eleccions del 26-M farà que Francesc Bonet pugui repetir mandat.

L’acte de constitució del nou Ajuntament de Santa Eulàlia estarà obert a tots els ciutadans i ciutadanes que vulguin assistir-hi.

Arxivat a: General
Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana