Portada > Actualitat > Notícies > Actes de rebuda de la Flama del Canigó a Santa Eulàlia per al diumenge 23 de juny

Actes de rebuda de la Flama del Canigó a Santa Eulàlia per al diumenge 23 de juny

13/06/2019

L’Ateneu Cingles de Bertí serà l’entitat encarregada de dur la flama fins a la plaça de l’Església

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana dona a conèixer el programa que s’ha preparat per al diumenge 23 de juny, dia en que el poble rep, com ja és tradició, la flama del Canigó. El programa, centralitzat a la plaça de l’Església, és el següent:

- 20.00 h: Ballada de sardanes a càrrec de la colla sardanista del Casal d’Avis.

- 20.30 h: Rebuda de la Flama del Canigó: Lectura del missatge de Carme Forcadell a càrrec de l’entitat encarregada d’anar-la a buscar, l'Ateneu Cingles de Bertí / Encesa de la foguera amb la col·laboració del Casal d’Avis / Traca final a càrrec dels Diables de la Vall del Tenes / Distribució del foc pels barris i entitats que ho sol·licitin i per a tots aquells que portin el seu fanalet / Coca i moscatell per a tothom.

Dins del actes de la Rebuda de la Flama del Canigó, el dimarts 18 de juny, a les 17.30 h a la Biblioteca, tindrà lloc un taller especial per fer un fanalet per la rebuda de la flama de Sant Joan. Serà una activitat familiar recomanada a partir de 4 anys i anirà a càrrec d’Andrea Weirather.

Rebuda de la Flama del Canigó 2019
Rebuda de la Flama del Canigó 2019
Fem un fanalet per la flama de Sant Joan