Portada > Actualitat > Notícies > Francesc Bonet és reelegit alcalde de Santa Eulàlia de Ronçana per majoria absoluta per al mandat 2019-2023

Francesc Bonet és reelegit alcalde de Santa Eulàlia de Ronçana per majoria absoluta per al mandat 2019-2023

17/06/2019

El líder de Poble Unit afirma que seguiran comptant amb l'oposició en la presa de decisions

La sala Pau Casals de la Biblioteca va acollir, dissabte passat al migdia, l'acte de constitució de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana per al mandat 2019-2023. El ple va servir perquè Francesc Bonet, de Poble Unit, fos reelegit alcalde del municipi gràcies a l’aval, per majoria absoluta, dels 9 regidors de PU sorgits dels comicis del 26 de maig. Per la seva banda, els dos regidors d’I-ERC van votar al líder republicà, Ramon Vilageliu, mentre que Abraham Requena (SER-CP-PSC) i Susana Barroso (C’s) ho van fer per a ells mateixos.

Un cop jurat el càrrec com a nou alcalde i rebre la vara per part de la presidenta de la mesa, Bonet va voler destacar els reptes dels propers 4 anys: "Ens espera una apassionant tasca al servei de la comunitat de Santa Eulàlia". També va voler remarcar alguns dels objectius assolits en el darrer mandat, com l'itinerari de vianants entre Santa Eulàlia i Lliçà d'Amunt, el clavegueram del Torrent de les Tres Pedres, el porta a porta o el servei per a la gent gran del Porta'm. "Continuarem treballant per fer possible un poble igualitari, sostenible, viu i connectat", va remarcar. Tot i la majoria absoluta obtinguda per Poble Unit al consistori, Bonet va assegurar que el diàleg sempre estarà present, parlant sempre amb tots els partits de l'oposició per tal de construir "una Santa Eulàlia conjunta i col·lectiva". Al final del seu discurs, l'alcalde es va emocionar tenint paraules d'agraïment cap a companys, amics i família pel suport rebut aquests darrers 4 anys.

Per la seva banda, el regidor d'I-ERC, Ramon Vilageliu, va voler felicitar l'alcalde Bonet, remarcant el compromís del seu grup municipal per seguir fent "una feina honesta i clara des de l'oposició". Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar el vídeo de l'acte de constitució de l'Ajuntament de Santa Eulàlia per als propers 4 anys.

Així doncs, l'arc municipal per al mandat 2019-2023, és el següent:

- Poble Unit: Francesc Bonet (alcalde), Anna Montes, Jordi Orriols, Anna Viura, Manel Imedio, Marta Domínguez, Jordi Carreras, Mònica Pons i Pol Guerra.

- Independents-Esquerra: Ramon Vilageliu i Cristina Gallego.

- Ciutadans: Susana Barroso.

- Santa Eulàlia de Ronçana - Candidatura de Progrés - Partit Socialista de Catalunya: Abraham Requena.

El proper dijous 27 de juny tindrà lloc un ple extraordinari que servirà per configurar el cartipàs municipal i conèixer com queden repartides les regidories.

Arxivat a: General
Francesc Bonet rebent la vara d'alcalde de Santa Eulàlia
Aplaudiment unànime a Bonet un cop proclamat nou alcalde
Bonet saludant alguns dels anteriors alcaldes de Santa Eulàlia