Portada > Actualitat > Notícies > Punts de l'ordre del dia del ple extraordinari d'aquest dijous, dia 27 de juny de 2019

Punts de l'ordre del dia del ple extraordinari d'aquest dijous, dia 27 de juny de 2019

25/06/2019

La sessió servirà per aprovar el cartipàs municipal per al mandat 2019-2023

El primer ple del mandat 2019-2023 tindrà lloc aquest proper dijous, dia 27 de juny, a les 7 de la tarda, a la sala Pau Casals de la Biblioteca. Ho serà de caràcter extraordinari per aprovar el cartipàs municipal i conèixer, entre d'altres temes, com quedaran repartides les diferents regidories. Cal dir que per a aquest nou mandat s'han creat noves regidories com Polítiques de Gènere, Atenció al Ciutadà, Barris, Habitatge, Planejament, Gent Gran i Transparència.

El ple també servirà per constituir els grups municipals, acordar la periodicitat de les sessions de ple i de la Junta de Govern Local o per conèixer l'establiment de les retribucions dels regidors i regidores dels diferents grups de l'arc municipal.

Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar el document PDF amb tots els punts de l'ordre del dia que es tractaran aquest dijous.

El primer ple del mandat 2019-2023 tindrà lloc aquest dijous

Arxius adjunts