Portada > Actualitat > Notícies > Prohibició d’encesa de fogueres i llançaments de coets i petards a tot el terme municipal de Santa Eulàlia de Ronçana

Prohibició d’encesa de fogueres i llançaments de coets i petards a tot el terme municipal de Santa Eulàlia de Ronçana

27/06/2019

En motiu de l'onada de calor d'aquests dies

Atesa la situació d'alt risc d'incendi que està patint el nostre municipi, i bona part del territori nacional, es fa del tot necessari augmentar la vigilància i les condicions de seguretat davant la revetlla de Sant Pere. A tot això s'hi afegeix una previsió de condicions meteorològiques favorables a la propagació d'incendis forestals, fets pel qual, queda del tot prohibit fer fogueres, el llançament de coets, globus, focs d’artifici o altres artefactes que continguin foc, a cap indret del municipi.

Aquesta actuació pretén acomplir la normativa de prevenció d’incendis forestals de la Generalitat de Catalunya, d’acord amb la Llei 6/1988, del 30 de març; la Llei 43/2003, del 21 de novembre; la Llei 5/2003, del 22 d’abril, i el Decret 64/1995, del 7 de març.

Adjunt a aquesta pantalla podeu descarregar-vos el BAN signat per l'alcalde, Francesc Bonet, fent referència a aquesta prohibició.

Prohibició de fogueres, coets i petards

Arxius adjunts