Portada > Actualitat > Notícies > Resultat del tercer exercici del procés selectiu per la provisió d’una plaça d’auxiliar de Serveis Socials

Resultat del tercer exercici del procés selectiu per la provisió d’una plaça d’auxiliar de Serveis Socials

09/07/2019

El quart i cinquè exercici tindran lloc el 16 de juliol, a 2/4 de 10 del matí, a La Fàbrica

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana dona a conèixer el resultat del tercer exercici de la fase d’oposició del procés selectiu de personal laboral, per la provisió d’una plaça d’auxiliar de Serveis Socials. Pots consultar el llistat de resultats en el document adjunt a aquesta pantalla.

Tanmateix, es convoca als aspirants que han obtingut la qualificació d’apte/a per la realització del quart i cinquè exercici que tindran caràcter eliminatori el dimarts 16 de juliol, a 2/4 de 10 del matí, al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica.

Serveis Socials

Arxius adjunts