Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia acollirà l’onzena edició de les 6HDV aquest dissabte 13 de juliol

Santa Eulàlia acollirà l’onzena edició de les 6HDV aquest dissabte 13 de juliol

09/07/2019

La cursa tindrà lloc, a partir de les 6 de la tarda, al circuit Pere Duran

Les 6 hores de resistència en derbi variant de Santa Eulàlia arriba a la seva 11a edició, aquest proper dissabte 13 de juliol. La cursa, que es disputarà de 6 de la tarda a 12 de la nit, es correrà al circuit Pere Duran, al costat del Pavelló Poliesportiu. Aquest serà el quart any consecutiu que la cursa té una durada de 6 hores, ja que durant les vuit primeres edicions la cursa havia estat sempre de 3 hores. Al tractar-se d’una cursa parcialment nocturna serà d’obligat compliment portar llums al davant i al darrera de la motocicleta.

La prova, organitzada pel Moto Club Ronçana, comptarà amb els ja habituals entrenaments de 4 a 5 de la tarda per determinar l’ordre de sortida dels participants. A 1/4 de 6 de la tarda hi haurà una exhibició de motos infantils per als més petits.

Cal recordar que el campió de la 10a edició de les 6HDV en categoria proto va ser l’equip "JCC Competició", de Lliçà de Vall, que va completar un total de 168 voltes. En categoria sèrie la victòria va ser també per l’equip de Lliçà de Vall, "Va lleva’t", amb 165 voltes. La cursa de l’any passat va comptar amb la participació de 37 equips i va reunir més d’un miler de persones de públic.

6HDV 2019
6HDV 2019