Portada > Actualitat > Notícies > Llista definitiva d’admesos i exclosos per a la contractació d'un conserge d'equipaments municipals

Llista definitiva d’admesos i exclosos per a la contractació d'un conserge d'equipaments municipals

10/07/2019

La prova de llengua catalana tindrà lloc el 12 de juliol

L’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana dona a conèixer la llista definitiva dels/les aspirants admesos/es i exclosos/es del procés selectiu del lloc de treball de conserge d’equipaments municipals. Aquest procés selectiu s’engloba dins del programa complementari de millora de l’ocupabilitat 2019-2020, per tal de fomentar la contractació de persones aturades. Podeu consultar el document en el nostre Tauler d'anuncis.

Els aspirants que no acrediten l’exempció de la prova de coneixement de la llengua catalana, queden convocats per la seva realització el divendres 12 de juliol, a 2/4 de 10 del matí, a les Oficines municipals (Ctra. de la Sagrera, 3).

Plans d'ocupació 2019-2020