Portada > Actualitat > Notícies > Llista provisional d’admesos i exclosos per a la contractació de dues places de peó de la Brigada Municipal

Llista provisional d’admesos i exclosos per a la contractació de dues places de peó de la Brigada Municipal

10/07/2019

La prova de llengua catalana tindrà lloc el 12 de juliol

L’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana dona a conèixer la llista provisional dels/les aspirants admesos/es i exclosos/es del procés selectiu del lloc de treball de dues places de peó de la Brigada Municipal. Aquest procés selectiu s’engloba en la contractació de persones aturades dins del programa complementari de millora de l’ocupabilitat 2019-2020. Podeu consultar el document en el nostre Tauler d'anuncis.

Els aspirants que no acrediten l’exempció de la prova de coneixement de la llengua catalana, queden convocats per la seva realització el divendres 12 de juliol, a 2/4 de 10 del matí, a les Oficines municipals (Ctra. de la Sagrera, 3).

Plans d'ocupació 2019-2020