Portada > Actualitat > Notícies > Programa d’actes de la Festa Major 2019 de Santa Eulàlia de Ronçana

Programa d’actes de la Festa Major 2019 de Santa Eulàlia de Ronçana

11/07/2019

El Joc dels Colors, que arriba a la seva 24a edició, comptarà amb un total de 10 proves

Ja queda poc per a que arribi la Festa Major d'estiu de Santa Eulàlia de Ronçana, i la Regidoria de Festes ja ha donat a conèixer el programa d’actes dels dies 25, 26, 27 i 28 de juliol. Un programa amb activitats dirigides a totes les edats que tornarà a tenir el focus d'atenció, com ja és habitual, en el Joc dels Colors. Enguany, els Cocos han preparat un total de 10 proves per tal que Grocs, Blaus, Verds i Vermells intentin proclamar-se vencedors de la 24a edició. Entre les proves més destacades no faltaran algunes ja mítiques com la nocturna, la del musical, la d'aigua o la de la pista americana.

La resta del programa d'actes comptarà amb la milla, el pregó, la holi party, el corre aigua, el correfoc (veure consells preventius en el document adjunt), la missa solemne, la festa de l’escuma o l’homenatge als avis més grans de 90 anys. Els més petits podran gaudir d’espectacles infantils a la plaça de l’església amb 'Enric Magoo' o 'Antipasti'. La plaça de l’Ajuntament acollirà l'espectacle 'Be different', a càrrec de la companyia Always Drinking Marching Band. L'altre focus d'atenció, el Xafarranxo, servirà per gaudir de la música en directe amb grups com 'The Gramophone Allstars Big Band', 'Ron&Papas', 'Suu', 'La Plaga', 'Strombers', 'Catfolkin' o 'All-Star Karaoke'.

Durant els dies de Festa Major els ciutadans tindran a la seva disposició el servei d’un trenet gratuït amb parades al CAP, la plaça de l’Ajuntament i la plaça de l’església, en horari de 17:00 a 24:00h. Tanmateix, durant els quatre dies hi haurà instal·lada una parada informativa del Programa de Prevenció de Drogues de la Vall del Tenes i un punt lila per informar-se o denunciar comportaments sexistes.

Referent als actes previs a la Festa Major, donarà el tret de sortida la Ruta del Pintxo 2019 (veure document adjunt a aquesta pantalla), on entre el 12 i el 21 de juliol es podrà participar d'aquesta experiència gastronòmica per tal de gaudir d'una tapa i un refresc dels establiments participants. Aquells que més pintxos provin i valorin, més oportunitats tindran de guanyar algun dels premis que se sortejaran. Entre els actes previs a la Festa Major també hi haurà una melé de petanca a Can Marquès, l'onzena edició de les 6HDV, la Festa de Sant Cristòfol, els tornejos de mini tennis i tennis taula, les prèvies amb La Timba, la 10a Fira del Tomàquet, el 23è aplec de Sant Simplici, el concurs de pintura ràpida a l'oli, el tobogan urbà, el cinema amb tovallola o el sopar jove de Festa Major.

Si vols descobrir el programa complet de la Festa Major 2019 descarrega’t el PDF adjunt a aquesta pantalla.

Festa Major 2019

Arxius adjunts