Portada > Actualitat > Notícies > La pluja fa que la jornada de diumenge resulti decisiva en el Joc dels Colors 2019

La pluja fa que la jornada de diumenge resulti decisiva en el Joc dels Colors 2019

27/07/2019

Malgrat el risc de suspensió per l'aigua, el correfoc s’ha pogut dur a terme

Dia passat per aigua. Aquest podria ser el breu resum de la jornada de dissabte de la Festa Major de Santa Eulàlia. Si més no, referit al Joc dels Colors, que ha vist com dues de les seves proves estrella (‘Splash’ i ‘Espartacocos’) no es podien disputar. Després del consens dels Cocos, definitivament la prova de la piscina queda suspesa, mentre que l’americana es trasllada a demà diumenge a les 11 del matí, caient així també la prova de 'Multijocs'. Així doncs, el Colors, que ara mateix estan en un puny a la classificació d'aquesta edició, es jugaran bona part de les seves aspiracions a proclamar-se campions durant la jornada de demà.

Tres seran les proves que tindran lloc demà diumenge: ‘Spartacocos’ (americana al costat del Pavelló Poliesportiu), ‘Cadena de Truitatge’ (culinària a La Fàbrica) i ‘En Família’ (cultural a la plaça de l'Ajuntament). A més a més, demà també es donarà a conèixer la puntuació de la prova d’‘El Gran Musical’ i d’‘Instabook’. Recordem que la classificació ara mateix està liderada pels Vermells amb 30 punts, seguits dels Blaus amb 28 punts i dels Grocs i els Verds amb 25 punts.

Malgrat la pluja caiguda durant el dia d’avui, la previsió de l'organització ha permès gaudir de l’espectacle de màgia d’Enric Magoo amb una sala polivalent de La Fàbrica plena de grans i petits, l’orquestra La Chatta i l’actuació dels Diables i Tavalers de la Vall del Tenes amb el Correfoc. Un dels moments més especials ha sigut l’esperada crema del campanar. Els grups de Catfolkin i Strombers han posat el punt i final a la jornada.

Per a demà tindrà lloc la gran melé de petanca a la Campinya, la missa de Festa Major, l’espectacle familiar ‘Antipasti’ i el sopar de germanor i veredicte del 24è Joc dels Colors. El grup ‘All Stars Karaoke’ posarà el punt i final a la Festa Major 2019.

Arxivat a: General
Correfoc dels Diables de la Vall del Tenes
Correfoc dels Diables de la Vall del Tenes
Correfoc dels Diables de la Vall del Tenes
Enric Magoo en un dels seus trucs de màgia
Grup musical de Catfolkin