Portada > Actualitat > Notícies > Actes de la Diada Nacional de Catalunya 2019 a Santa Eulàlia de Ronçana

Actes de la Diada Nacional de Catalunya 2019 a Santa Eulàlia de Ronçana

04/09/2019

La marxa de torxes obrirà, un any més, les activitats programades per a enguany

L’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana dona a conèixer l’agenda d’actes que s’han programat per celebrar la Diada Nacional de Catalunya, durant els dies 10 i 11 de setembre. Un any més, el consistori ha comptat amb l’organització dels CDR, l’ERA i l’ANC de Santa Eulàlia, a més a més de la Mancomunitat de la Vall del Tenes. Detallem l’agenda a continuació:

Dimarts 10 de setembre

- Inici de la marxa de torxes. 20:30 h, amb sortida des del Pla de l’1 d’octubre (pàrquing de La Fàbrica) i amb arribada a la plaça Onze de Setembre. Organitza: CDR, ERA i ANC de Santa Eulàlia de Ronçana.

- Sopar Groc amb botifarrada. 21:30 h, a la plaça Onze de Setembre. Venda de tiquets a la sortida de la marxa de torxes. Organitza: CDR, ERA i ANC de Santa Eulàlia de Ronçana.

Dimecres 11 de setembre

- XXXII Cursa Popular de la Vall del Tenes. 9:00 h, amb sortida des del pàrquing de l’Obra Tutelar Agrària (encreuament C/Lleida amb C/Can Nadal, a Lliçà de Vall). Inscripcions limitades a 240 corredors. Arribada a Pinedes del Castellet a Santa Eulàlia. Servei de busos per a la tornada. Més informació i inscripcions a: www.mancomunitatvalltenes.cat. Organitza: Mancomunitat de la Vall del Tenes.

- Ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de les Roses. 11:00 h, a la plaça Onze de Setembre. Organitza: Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana.

- Actes en motiu de la Diada Nacional de Catalunya. 12:00 h, a la plaça Onze de Setembre. Acte institucional presentat per Ricard Martín. Hi haurà ball d’homenatge interpretat per la Colla de Gitanes i en Jaume Arnella, actuació musical: "Les quatre banderes" interpretada per Toni Casanovas, lectura del manifest, "Cant de la Senyera" interpretat per la Coral de Santa Eulàlia, actuació musical "Catalunya plora" interpretada per Montse Bonet acompanyada de la Cobla, ofrena floral, lectura del poema de Miquel Martí i Pol "Aquesta Remor" recitat per Ricard Martín, "Cant dels Segadors" interpretada per la Coral amb l'acompanyament de la Cobla i petit refrigeri. Organitza: Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana.

Totes aquelles entitats que vulguin participar a l'Ofrena Floral, demanem que confirmin la seva assistència enviant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

- Sortida a la manifestació de l’11 de Setembre a Barcelona. 15:00 h, amb sortida des del Pla de l’1 d’octubre (pàrquing de La Fàbrica). Baixada a Barcelona amb autobús. Venda de tiquets a Can Ferrer (8 euros), així com venda de samarretes de la Diada. Organitza: CDR, ERA i ANC de Santa Eulàlia de Ronçana.

Diada Nacional de Catalunya 2019
Diada Nacional de Catalunya 2019
XXXII Cursa Popular de la Vall del Tenes