Portada > Actualitat > Notícies > La 6a edició del Retro Car Meeting arriba a Santa Eulàlia aquest diumenge 6 d’octubre

La 6a edició del Retro Car Meeting arriba a Santa Eulàlia aquest diumenge 6 d’octubre

01/10/2019

La trobada de cotxes antics i clàssics tindrà lloc a la plaça Onze de Setembre, a partir de les 9 del matí

Santa Eulàlia es prepara per acollir la sisena edició del Retro Car Meeting, organitzada pel Retro Car Club Ronçana. La trobada tindrà lloc aquest diumenge, dia 6 d’octubre, a la plaça Onze de Setembre, en comptes de La Fàbrica com havia estat durant aquests últims anys. La matinal acollirà activitats variades, detallades a continuació:

- 9.00 h: Arribada, concentració de vehicles i esmorzar (gratuït per als socis del RCCR i pels participants inscrits amb cotxes anteriors a 1950).

- 10.45 h: Ponències sobre el món Citroën i les curses.

- 11.30 h: Ruta mítica. Recorregut: Santa Eulàlia de Ronçana - Bigues - Sant Feliu de Codines - Caldes de Montbui - Santa Eulàlia de Ronçana.

- 12.30 h: Entrega de premis i sorteig. Inscripció disponible només per aquells cotxes amb un mínim de 30 anys d’antiguitat (anteriors a 1989). Hi haurà premis per al cotxe més singular, el més antic, el vingut de més lluny i el guardó del públic.

- 14.00 h: Dinar de germanor. Preu: 7 euros.

Durant tot el matí hi haurà parades d’automobilia amb maquetes, roba, llibres i adhesius. Per a més informació podeu dirigir-vos a la pàgina web www.rccr.cat

Arxivat a: General
Retro Car Meeting 2019
Retro Car Meeting 2019
Retro Car Meeting 2019