La 7a Festa del Pagès torna a rememorar la matança del porc i reuneix 22 tractors antics
La 7a Festa del Pagès va tornar a celebrar la matança del porc, igual que fa 2 anys, en una nova trobada per rememorar les feines arrelades a la pagesia. La jornada va tenir lloc a la sala Muriel Casals de La Fà brica, on des de primera hora del matà una desena de voluntaris van començar a treballar la carn d’un porc de 105 quilos vingut de l’escorxador. L’animal es va tallar, se li van treure les diferents peces, es va triturar la carn i es van fer les botifarres. Paral·lelament, durant el matÃ, s’ha preparat un esmorzar popular, on 150 comensals han pogut gaudir d’un entrepà de botifarra.
La matinal també va comptar amb una trobada de tractors antics, organitzada per l’associació ‘Amics dels tractors d’època del Vallès’, amb vehicles vinguts de diferents pobles de la Vall del Tenes. Posteriorment, els 22 tractors aplegats al Pla de l’1 d’Octubre van completar una volta pel poble de Santa Eulà lia.
Finalment, va tenir lloc un dinar popular amb la carn de porc tractada durant el matÃ. El dinar va comptar amb 150 comensals, que han pogut gaudir d’un plat d’amanida, carn a la brasa amb mongetes i cansalada, postres i beguda. Durant tota la jornada van passar per La Fà brica més de 300 persones per commemorar aquesta festa organitzada des de la Regidoria de Promoció Econòmica.