Portada > Actualitat > Notícies > Cavalcada de Reis 2020 a Santa Eulàlia de Ronçana

Cavalcada de Reis 2020 a Santa Eulàlia de Ronçana

31/12/2019

Per segon any consecutiu, l'Ajuntament se suma a la campanya #BaltasarDeVeritat

Santa Eulàlia es prepara per rebre, un any més, a Ses Majestats els Reis Mags d'Orient. Aquests arribaran el diumenge 5 de gener, a les 6 de la tarda, a la Plaça Onze de Setembre i s’iniciarà la cavalcada fins a La Fàbrica (veure recorregut adjunt a aquesta pantalla). Previ a l’arribada dels Reis, hi haurà música en directe per part del grup local Ron&Papas. Una vegada arribi la cavalcada a La Fàbrica, l’alcalde entregarà la clau de la ciutat als Reis Mags, i s’iniciarà la recollida de cartes. Tanmateix es farà la tradicional xocolatada popular a càrrec de Ronçana Comerç Actiu i tothom que ho vulgui podrà deixar el seu missatge a l’arbre dels desitjos.

Per segon any consecutiu, l'Ajuntament de Santa Eulàlia se sumarà a la campanya #BaltasarDeVeritat, de l'entitat Casa Nostra Casa Vostra, amb l'objectiu de deixar de pintar de negre al rei Baltasar.

Des de la Regidoria de Festes es vol demanar respecte per les distàncies de seguretat durant la cavalcada i s’informa que només es tiraran caramels quan els tractors estiguin parats (Plaça Onze de Setembre, la Sala i carrer Francesc Macià). Es demana no trepitjar la calçada i transitar per les voreres. Una vegada s'arribi a La Fàbrica, primer baixaran els Reis de les carrosses, pel que s'ha de deixar pas.

Tanmateix s'informa sobre tot allò a tenir en compte durant el transcurs de la cavalcada de Reis:

- Itinerari: La Rebuda a SSMM Reis Mags serà la plaça Onze de Setembre a les 6 de la tarda. Una vegada arribin SSMM, aquests arrencaran direcció al Centre Cívic La Fàbrica. Ho faran pel carrer Verge de la Salut, girant a la dreta, c/ Barcelona, fins a l’alçada de la Sala. Giraran pel c/ Josep Tarradellas, tornaran a girar a c/ Francesc Macià fins al camí del Gual i entraran per l’aparcament de La Fàbrica. Adjunt a aquesta pantalla pots veure un plànol amb el recorregut.

- Prohibició aparcament: A partir del dia 5, des de les 14 h, estarà prohibit aparcar al carrer Verge de la Salut, al carrer Josep Tarradellas, així com en tot l’aparcament de La Fàbrica.

- Recomanacions d'aparcament: L’itinerari entre la plaça Onze de Setembre i el Centre Cívic La Fàbrica són uns 1.000 metres. Es recomana aparcar per la zona de Can Torras, l'aparcament del CAP, la plaça dels Encants, l'esplanada de l’antiga escola bressol Font del Rieral, la zona de la Sala, el camí del Gual i el carrer Indústria.

- Cavalcada de Reis segura:

1. Aneu amb calçat còmode i roba d’abric.

2. Si aneu amb els vostres fills/es i/o familiars menors d’edat, porteu-los de la mà o a coll.

3. Eviteu riscos. No us enfileu a cap objecte (contenidors, semàfors, senyals, tanques, papereres...). Actueu amb sentit comú.

4. No deixeu que s’acostin a la camioneta, ni a les carrosses, en moviment o aturats. Ni intenteu que hi pugin.  

5. En cas que es perdin, que s’adrecin a la policia o a les persones que van amb peto fluorescent. Recomanem que els infants duguin una polsera amb el telèfon o targeta amb les seves dades personals (nom de l’infant, nom dels pares i telèfon de contacte) a la butxaca de l’abric.

6. Els patges tiraran caramels només a les parades. Si no arribeu mentre fan la Cavalcada, a La Fàbrica, en tornarem a donar. No baixeu a la calçada per recollir caramels ni demaneu que en tirin.

7. No distraieu al personal de seguretat ni a les persones voluntàries que duen a terme la Cavalcada, feu-ho només en cas d’incident o emergència.

8. No llenceu caramels, ni a les persones que participen a la cavalcada, ni a la gent que està mirant-la.

9. En el lliurament de cartes, mantingueu les cues i l’espera. Per agilitzar la cua, que cada infant o menor tingui un màxim de dos adults d’acompanyament.

- En cas de necessitat o emergència: Us podeu adreçar als agents municipals, demanar ajut als col·laboradors de l’organització o trucar al 112. Mantingueu la calma i seguiu les indicacions dels organitzadors.

Arxivat a: General
Cavalcada de Reis 2020
Cavalcada de Reis 2020
Recorregut Cavalcada de Reis 2020
Campanya #BaltasarDeVeritat