Portada > Actualitat > Notícies > La 7a Festa de l’Acordió arriba aquest dissabte a La Fàbrica

La 7a Festa de l’Acordió arriba aquest dissabte a La Fàbrica

13/01/2020

La vetllada comptarà amb sis acordionistes vinguts d’arreu de Catalunya

Com ja va sent habitual aquests darrers mesos de gener, arriba a Santa Eulàlia la Festa de l’Acordió, que enguany celebrarà la seva setena edició. Serà aquest dissabte, dia 18 de gener, a partir de 2/4 de 8 del vespre a la sala Muriel Casals de La Fàbrica.

La vetllada comptarà amb sis acordionistes vinguts d’arreu de Catalunya. Hi actuaran Hans Möller (Bigues) amb un acordió cromàtic acompanyat de Javier Bueno (Barcelona) al baix, Pel Vancell (Berguedà) amb un acordió cromàtic, Miquel Gomez (Sant Feliu de Codines) amb un acordió cromàtic, el grup Sa Trumfa des Godai (Maresme) amb 5 músics i 2 acordions (un d’ells diatònic) i Tino Barba (Bigues) amb un acordió cromàtic.

L’entrada serà gratuïta, però hi haurà la possibilitat de sopar un pa amb tomàquet amb beguda inclosa durant el concert. El preu és de 6 euros si es compra el tiquet a les oficines de la Fàbrica abans del 17 de gener o de 8 euros si es compra el tiquet el mateix dia. L’aforament serà limitat.

7a Festa de l'Acordió
7a Festa de l'Acordió