Portada > Actualitat > Notícies > La 28a Calçotada Popular tindrà lloc aquest diumenge, dia 2 de febrer, a La Fàbrica

La 28a Calçotada Popular tindrà lloc aquest diumenge, dia 2 de febrer, a La Fàbrica

27/01/2020

La caminada, organitzada per Santa Eulàlia Camina, es dirigirà fins a Sant Esteve de Palaudàries

La Regidoria de Festes ha organitzat per a aquest diumenge, dia 2 de febrer, la 28a Calçotada Popular. A partir de les 2 del migdia, el Centre Cívic i Cultural La Fàbrica acollirà aquesta cita gastronòmica ineludible del calendari santaeulalienc, on el menú inclourà calçots, mongetes amb botifarra, postres vi i aigua. També hi haurà rom cremat i concert d'havaneres a càrrec del grup Nous Indrets. El preu dels tiquets, a la venda a l'Ajuntament i a La Fàbrica, és de 10 euros per als adults i de 5 euros per als infants.

La jornada de diumenge s'encetarà, com ja és habitual, amb una caminada popular organitzada per Santa Eulàlia Camina. Amb sortida a les 9 del matí des del carrer Llardó, al barri de la Vall, els caminaires es dirigiran fins a Sant Esteve de Palaudàries i tornaran fins al centre cívic del Rieral. L'activitat és gratuïta. Un cop a Palaudàries s'oferirà a tots els participants taronges, avellanes i aigua. Hi haurà una breu explicació sobre la història del lloc a càrrec de l'historiador Jaume Dantí.

En aquesta sortida també hi col·labora el projecte educatiu Pep i Laia, que tal com es va votar en el II Fòrum d'educació vol promocionar les sortides familiars. Aprofitant l'experiència de Santa Eulàlia Camina i la demanda del Grup Impulsor del Pep i Laia  s'ha organitzat una ruta familiar, una manera d'enriquir-se mútuament les dues entitats del poble.

XXVIII Calçotada Popular
XXVIII Calçotada Popular
Caminada popular 2020 Projecte Pep i Laia