Portada > Actualitat > Notícies > Punts de l'ordre del dia del ple ordinari d'aquest dijous, dia 30 de gener de 2020

Punts de l'ordre del dia del ple ordinari d'aquest dijous, dia 30 de gener de 2020

27/01/2020

Es tractarà, entre d'altres temes, l'aprovació de l'addenda 2020 al conveni de gestió de residus municipals

La sala Pau Casals de la Biblioteca acollirà el primer ple ordinari del 2020, aquest proper dijous, dia 30 de gener. Hi haurà un total de set punts a tractar, entre els quals destaca l'aprovació de l'addenda 2020 al conveni de desplegament de l'atribució de l'exercici de la competència de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana de gestió de residus municipals i dels residus comercials al Consorci per a la Gestió dels del Vallès Oriental.

Tanmateix es durà a aprovació diverses mocions presentades pels diversos grups municipals. Adjunt a aquesta pantalla podeu consultar el document PDF amb tots els punts de l'ordre del dia que es tractaran aquest dijous.

Biblioteca

Arxius adjunts