Portada > Actualitat > Notícies > La preinscripció escolar 2020-2021 serà del 13 al 22 de maig

La preinscripció escolar 2020-2021 serà del 13 al 22 de maig

11/05/2020

Es podrà fer de forma telemàtica o bé presencial amb cita prèvia

A partir el 13 de maig i fins el 22 del mateix mes es podrà fer la preinscripció escolar 2020-2021 per als ensenyaments de primer i segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria. Es podrà fer de forma presencial o telemàtica.

Preinscripció telemàtica

Aquest any i com a prevenció, es promou la preinscripció telemàtica. El tràmit es podrà fer tot online a través del portal preinscripcio.gencat.cat. S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per utilitzar el formulari telemàtic i enviar la documentació necessària -escanejada o fotografiada- mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.

Preinscripció presencial

Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, disposen d’uns dies per poder lliurar les seves sol·licituds de forma presencial. La preinscripció presencial estarà disponible del 19 de maig al 22 de maig inclòs. Per a fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al centre que les famílies hagin escollit en primera opció trucant per telèfon o  a través d’Internet.

La cita prèvia serà accessible des dels webs de cadascun dels centres i des del web del Departament d’Educació, durant les 24 h del dia.

Preinscripció presencial amb seguretat

- Al centre hi ha d’anar el menor nombre possible de persones a fer les gestions (preferiblement, una sola persona).

- Avisar que han de portar la documentació per a poder-la escanejar o fotocopiar i, si pot ser, la sol·licitud emplenada des de casa. En el cas que el centre prevegi que farà emplenar les sol·licitud en paper, convé recomanar que portin el seu propi bolígraf.

- Recordar la recomanació de portar mascareta i guants.

- No poden acudir les persones de grups d'especial vulnerabilitat o en període de confinament, o que presentin símptomes. En aquest cas, poden autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació.

A Santa Eulàlia de Ronçana, els diferents centres escolars faciliten la següent informació per a fer les preinscripcions 2020-2021:

- Escola Ronçana: https://agora.xtec.cat/escolaroncana/portada/preinscipcio-2020-21/

- Escola La Sagrera: https://agora.xtec.cat/esc-lasagrera/general/preinscripcio/

- Institut la Vall del Tenes: Preinscripció ESO 2020-2021:https://agora.xtec.cat/iesvalltenes/secretaria/preinscripcio-eso-2020-21/ Portes obertes virtuals de post obligatoris: https://agora.xtec.cat/iesvalltenes/informacions/portes-obertes-virtuals-batxillerat-batxibac-cfgm-gestio-administrativa/

Tanmateix, l'escola bressol municipal de Santa Eulàlia, estableix el mateix període de preinscripcions per al curs que ve:

- Escola Bressol l’Alzina: http://www.ser.cat/el-municipi/guia-del-municipi/equipaments/escola-bressol-municipal-l-alzina

Arxivat a: General
Preinscripció escolar 2020-2021