Portada > Actualitat > Notícies > L'OnCodines Trail ja té nova data: 21 de novembre de 2020

L'OnCodines Trail ja té nova data: 21 de novembre de 2020

02/06/2020

El repte es manté en el mateix format i recorregut i s’adaptarà a les normes sanitàries vigents del moment

El repte esportiu solidari contra el càncer 'OnCodines Trail' ha estat reprogramat pel dia 21 de novembre de 2020, després de la suspensió per la Covid-19 a 10 dies de l’estrena del repte, previst per al 21 de març de 2020.

L’equip organitzador, després de setmanes complicades de confinament i havent parlat amb alcaldes, regidors i tècnics dels 11 municipis implicats en la organització del repte ha decidit reprogramar la primera edició de l’OnCodines Trail per a la tardor. Per a l’organització és important poder completar el repte durant el 2020 i permetre així que Oncovallès pugui disposar dels diners del donatiu en la seva totalitat, precisament en aquest moment complicat per tots i també per aquesta Fundació, que ha vist molt minvada la seva activitat tradicional de carrer i les seves fonts d'ingressos.

L'OnCodines Trail compta amb 112 equips inscrits, fet que suposa 655 participants. Si la nova data genera problemes d’incompatibilitat a alguns membres de l’equip, es poden fer canvis sense problemes, comptant amb l’organització. Fins al moment del seu ajornament, l’OnCodines havia registrat gairebé 80.000 euros en donatius i comptava amb 350 voluntaris.

Arxivat a: General
On Codines Trail 2020
Recorregut de l'On Codines Trail