Portada > Actualitat > Notícies > Reobren els centres educatius de Santa Eulàlia coincidint amb l’inici de la fase 2

Reobren els centres educatius de Santa Eulàlia coincidint amb l’inici de la fase 2

08/06/2020

Avui s'han reprès les classes a l’IES La Vall del Tenes i a partir de demà ho faran les escoles Ronçana i Sagrera

Amb l’entrada a la fase 2 de la desescalada, Santa Eulàlia ha reobert avui els seus centres educatius després de gairebé 3 mesos de tancament arran de l’estat d’alarma provocat per la pandèmia de la Covid-19. L’institut La Vall del Tenes ha acollit 45 alumnes de 2n de batxillerat, distribuïts en tres aules diferents, que a principis de juliol s’examinaran a les proves de selectivitat. De fet, les classes presencials d’aquests estudiants duraran fins al proper 26 de juny. En aquest primer dia de retorn a l’aula, s’han vist imatges poc habituals com l’ús de mascaretes i gel hidroalcohòlic abans d’entrar a classe, o la separació entre alumnes dins de l’aula per assegurar la distància de seguretat pertinent.

Per altra banda, les escoles Ronçana i Sagrera reprendran l’activitat a partir de demà dimarts. De fet, ho haurien d’haver fet avui per acollir als alumnes d’educació infantil (P3, P4 i P5) però cap dels dos centres ho ha fet al no haver rebut cap sol·licitud de famílies amb infants.

La situació amb els alumnes de 6è de primària és diferent. A l’escola Ronçana, a partir de demà assistiran 5 alumnes sobre 60 possibles, amb classes dimarts i dijous de 9 a 11 h. Aquest centre, a més a més, ofereix tutories individualitzades de forma presencial als alumnes de 1r a 5è de primària. A l’escola la Sagrera, el centre reprendrà les classes presencials amb 42 alumnes de 49 possibles, separant-se en quatre grups, on dos vindran dimarts i dijous i els altres dimecres i divendres, de 10 a 12 h. Les classes d’ambdós centres escolars de primària duraran fins al 19 de juny i seran un complement a les classes telemàtiques que se seguiran fent. De fet, l’objectiu d’aquestes classes presencials és establir un espai per a resoldre dubtes i reprendre mica en mica el contacte amb companys i professorat.

Per últim, referent a l’escola bressol municipal l’Alzina, aquest centre ha ofert la seva reobertura a les famílies amb infants de 1 a 3 anys, però cap d’aquestes ha sol·licitat el seu servei. Aquest centre, igual que cada any, finalitzarà el curs escolar el tercer divendres de juliol.

Reobertura de l'institut La Vall del Tenes
Reobertura de l'institut La Vall del Tenes
Reobertura de l'institut La Vall del Tenes