Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia tanca una setmana de Festa Major atípica

Santa Eulàlia tanca una setmana de Festa Major atípica

29/07/2020

Tots els actes s'han dut a terme sense incidències i seguint les mesures de seguretat

Aquesta darrera setmana s'hauria d'haver celebrat la Festa Major d'estiu al nostre municipi. La situació sanitària actual va obligar l'Ajuntament a suspendre els actes de Festa Major tal com els coneixem fins ara. En el seu lloc, s'han dut a terme diversos actes que encapçalen la iniciativa "Festa Major tot l'any", amb la qual el consistori pretén reubicar tots els actes, espectacles i concerts de la Festa Major d'estiu al llarg de tot l'any.

Aposta per la cultura

El programa d'aquesta festa major reduïda s'ha basat en propostes culturals en les quals es poguessin assegurar les mesures de seguretat. Alguns dels actes que han conformat la programació han estat dues sessions de cinema a la fresca, un concert d'havaneres amb Nous Indrets, dos espectacles infantils, un taller de trapezi i un espectacle d'aquesta mateixa modalitat amb la companyia Volem Volar. 

Amb l'ajuda de Canal SET i les xarxes socials també s'han pogut dur a terme actes com el pregó de Festa Major, un bingo musical amb el col·lectiu de joves La Timba i l'edició 24+1 del Joc de Colors, entre d'altres.

Una Festa Major segura

Tots els actes presencials que s'han celebrat durant aquesta setmana han estat realitzats sota les mesures de seguretat decretades, com ara la separació de 2 metres entre persones, l'ús de la mascareta, la desinfecció de mans i del mobiliari i també el control d'accessos. La tasca de la Policia Local, Protecció Civil i la Regidoria de Festes han permès que cap dels espectacles suposés un risc per a les persones assistents.

Espectacle de trapezi amb la companyia Volem Volar