Portada > Actualitat > Notícies > L'11a edició de la Fira del Tomàquet s'ajorna al 2021

L'11a edició de la Fira del Tomàquet s'ajorna al 2021

02/09/2020

La decisió s'ha pres conjuntament entre l'Ajuntament de Santa Eulàlia, el Consell Comarcal del Vallès Oriental, Llavors Orientals i els productors

Segona ensopegada i definitiva per a la Fira del Tomàquet, que finalment queda ajornada pel 2021. Després de l'ajornament que va patir del mes de juliol al setembre degut a la situació sanitària, les entitats i institucions organitzadores han pres la decisió d'ajornar l'11a edició de la Fira del Tomàquet del Vallès per l'any 2021 per diversos motius.

D'una banda per prevenció, ja que la situació sanitària actual no és favorable a l'organització d'activitats que podrien generar aglomeracions de persones i que obligava a anul·lar tots els tallers que es duien a terme durant la jornada.

D'altra banda per l'escassa assistència de productors de tomàquet a la fira. Molts d'aquests productors, que assisteixen any rere any a la Fira del Tomàquet, han manifestat que la collita ha estat de mínims degut al fong míldiu i agreujada per la pandèmia de la Covid-19.

Després d'analitzar la situació amb deteniment i sospesant tots els factors que afecten la Fira del Tomàquet del Vallès, l'Ajuntament i el Consell Comarcal del Vallès Oriental, juntament amb les entitats organitzadores i els productors, han decidit ajornar l'11a edició de la fira per l'estiu del 2021

De cara a l'any vinent, l'organització es planteja obrir les inscripcions de la fira a productors de comarques veïnes, com el Maresme o el Bages, a més de donar un major suport als productors.

La Fira del Tomàquet queda ajornada pel 2021
Cartell complet