Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia adapta la celebració de la Diada Nacional de Catalunya a la situació sanitària

Santa Eulàlia adapta la celebració de la Diada Nacional de Catalunya a la situació sanitària

08/09/2020

L'acte es trasllada al Parc de Can Font per garantir les mesures de seguretat i el control d'aforament

Santa Eulàlia de Ronçana i tot el país es preparen per celebrar la Diada Nacional de Catalunya. Aquest proper onze de setembre, però, es presenta diferent de tota la resta degut a la situació sanitària que s'està vivint arreu. Des de la Regidoria de Cultura s'ha preparat una Diada diferent.

D'una banda, la celebració es trasllada al Parc de Can Font per tal de poder assegurar el compliment de les mesures de seguretat com la distància interpersonal i el control d'aforament i accessos. D'altra banda, la Diada d'enguany no inclourà la ballada de sardanes popular que se celebrava any rere any. Aquesta mesura respon a evitar el contacte físic i proper entre persones.

L'acte començarà a les 12h del migdia amb diverses lectures de la companyia teatral TNT i l'actuació musical del grup Aspriu. Seguidament, des de la Regidoria de Cultura es farà la lectura del manifest de l'Onze de Setembre i l'acte clourà amb l'ofrena floral d'entitats i associacions del municipi.

L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana recorda que cal seguir les mesures de seguretat pertinents en espais públics. De la mateixa manera, es posa de manifest que qualsevol acte organitzat per l'Ajuntament està subjecte a canvis de format o anul·lacions si la situació sanitària ho requereix. La mascareta serà obligatòria. Caldrà respectar la distància de seguretat entre persones i la disposició de les cadires.

Onze de setembre a Santa Eulàlia
Cartell complet de la Diada Nacional