Portada > Actualitat > Notícies > La Festa del Pagès s’ajorna fins la tardor del 2021

La Festa del Pagès s’ajorna fins la tardor del 2021

02/10/2020

La decisió s’ha pres conjuntament entre l’Ajuntament i les persones col·laboradores de la fira

La Festa del Pagès d’enguany queda ajornada pel 2021. La situació sanitària actual ha obligat a l’Ajuntament i les persones col·laboradores de la festa a suspendre aquesta activitat i emplaçar la seva celebració a la tardor vinent.

Aquest 2020, la Festa del Pagès arribava a la seva 8a edició i girava entorn de l’avellana, un dels productes més típics de l’agricultura de Santa Eulàlia. Des de la regidoria de Promoció Econòmica ja s’està treballant per reeditar-la el 2021.

L’any passat, més de 300 persones van passar pel Centre Cívic i Cultural La Fàbrica per celebrar la matança del porc, temàtica que va caracteritzar la Festa del Pagès del 2019.

Avellaners de Can Burguès