Portada > Actualitat > Notícies > Convocatòria per a la concessió de subvencions a esportistes individuals 2020

Convocatòria per a la concessió de subvencions a esportistes individuals 2020

14/10/2020

Les sol·licituds es poden entregar fins al 22 de novembre

L’Ajuntament de Santa Eulàlia obre la convocatòria per a la concessió de les subvencions a esportistes individuals 2020 de Santa Eulàlia que competeixin en campionats o activitats federades oficials, de caràcter provincial, autonòmic, estatal i internacional. El consistori destina fins a 4.000 euros en aquest tipus d'ajuts.

El termini per presentar les sol·licituds finalitzarà el divendres 22 de novembre, i s’han d’entregar la documentació per via telemàtica a EACAT o bé a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament (amb cita prèvia trucant al 938448025). Juntament a la sol·licitud caldrà adjuntar la documentació que la persona sol·licitant cregui convenient per justificar el seu projecte esportiu.

Podeu consultar tota la informació a la pàgina de tràmits i gestions.

Subvencions a esportistes individuals