Portada > Actualitat > Notícies > Comença la campanya de vacunació contra la grip

Comença la campanya de vacunació contra la grip

16/10/2020

L'objectiu és promoure la vacunació entre els col·lectius de risc i els professionals sanitaris

La campanya de vacunació contra la grip vol conscienciar la ciutadania que la pandèmia de Covid-19 no s'ha acabat i que cal estar alerta davant l'aparició de possibles símptomes. Alhora, pretén oferir informació a la població sobre el que ha de fer en cas de tenir-ne. És clau seguir incidint sobre la importància de la detecció precoç de casos i la identificació i seguiment de contactes estrets.

A Santa Eulàlia, la campanya comença el dilluns 19 d'octubre al CAP en horari de 8 a 15h i es reforça amb dos dies concrets, el 22 i 30 d'octubre de 9 a 13h al Centre Cívic La Fàbrica. En ambdós casos, cal demanar cita prèvia.

Enguany, s'espera promoure la vacunació contra la grip entre els col·lectius de risc i, especialment, entre els professionals sanitaris. Alhora, es vol oferir consell de salut per prevenir les malalties hivernals, especialment el refredat, la grip i la bronquiolitis i fomentar el bon ús dels recursos sanitaris, tot potenciant els canals d’atenció no presencial per evitar la pressió sobre el sistema.

Campanya hivern 2020-2021
Campanya hivern 2020-2021
Campanya hivern 2020-2021

Arxius adjunts