Portada > Actualitat > Notícies > Nova campanya de donació de sang a Santa Eulàlia

Nova campanya de donació de sang a Santa Eulàlia

16/10/2020

Els donants han de reservar cita prèvia pel dimarts 20 d'octubre a la tarda al Centre Cívic La Fàbrica

El proper dimarts 20 d'octubre, el recinte de La Fàbrica acollirà, de 17 a 21h, una nova campanya de donació de sang. Cal que els donants reservin hora des de la pàgina web del Banc de Sang i Teixits. A més, és recomanable que les persones interessades portin ja omplert el qüestionari, que es pot descarregar al web en català i en castellà.

Se seguiran les mesures higièniques i de seguretat en tot moment: els donants disposaran de gel hidroalcohòlic en arribar a l'espai, caldrà que duguin la mascareta ben col·locada en tot moment i guardar les distàncies interpersonals. La Covid-19 no es pot transmetre per la sang, sinó per via respiratòria, per tant, el procés de donació i transfusió compta amb els nivells de seguretat habituals.

Recorda que #etsIMPRESCINDIBLE: des del Banc de Sang i Teixits es fa una crida a la ciutadania per mantenir el ritme de donacions, les quals segueixen sent necessàries per tractar altres pacients que ho requereixin.

Campanya 20 d'octubre

Arxius adjunts