Portada > Actualitat > Notícies > Obertes les inscripcions per al curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil

Obertes les inscripcions per al curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil

06/11/2020

La formació, que es preveu presencial, es farà del 23 de desembre al 23 de gener a l'Escola de Persones Adultes de La Vall del Tenes

La Taka, juntament amb la resta de serveis de joventut de la Vall del Tenes, organitza un nou curs formatiu adreçat als i les joves per obtenir el títol i carnet de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil.

La formació s’iniciarà dimecres 23 de desembre a l’Escola de Persones Adultes de La Vall del Tenes i finalitzarà el 23 de gener. Es tracta d’una formació intensiva, la qual compta amb el suport econòmic dels respectius ajuntaments que hi participen. El curs tindrà un cost de 125€ per alumne i les inscripcions es poden fer contactant amb el Punt Jove La Taka via online a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé per telèfon trucant al 938449166.

El curs de monitors/es de lleure prepararà a l’alumnat per intervenir en el lleure infantil i juvenil, tant en el terreny lectiu com en el pràctic. En superar el curs s’obtindrà un diploma que capacitarà a l’alumne per dur a terme activitats educatives, organitzant, dinamitzant i avaluant les intervencions en projectes i entitats del lleure educatiu. La realització del curs es planteja de manera presencial, encara que es contempla la possibilitat d’adaptar-lo a la modalitat online en cas que la situació sanitària ho requereixi.

Per a més informació, podeu contactar amb el PIJ La Taka via correu electrònic o visitant el web.

Arxivat a: General
Curs de monitors 2020-21
Curs de monitors 2020-21