Portada > Actualitat > Notícies > Xerrada online: "Acompanyar l'aprenentatge des de casa"

Xerrada online: "Acompanyar l'aprenentatge des de casa"

10/11/2020

La xerrada es farà el 18 de novembre per a famílies de Primària i el 25 de novembre per a l'ESO

La Regidoria d'Educació ha impulsat unes xerrades online per a les famílies amb alumnat de Primària i d'ESO, obertes a totes les famílies de Santa Eulàlia independentment que estiguin escolaritzats en els centres escolars del poble.

L'educació a distància és un repte, per això, la primera xerrada se centrarà en "Acompanyar l'aprenentatge des de casa" i anirà a càrrec d'Íngrid Colom, mestra, psicopedagoga i Màster en Ecologia Emocional, de l'Associació Arae. Els nois i noies s'enfronten a tasques cada cop més complexes a mida que creixen, la motivació no sempre està al 100% i la situació actual de pandèmia, amb les seves incerteses i les dificultats pràctiques, suposen un repte important per a ells i per a les famílies. La xerrada resoldrà qüestions com quin és el paper que tenen pares i mares davant d'aquesta situació o com acompanyar els fills i filles a nivell emocional i d'aprenentatge, entre d'altres. A més, s'exposaran i comentaran algunes idees bàsiques per potenciar la motivació de forma positiva i es donaran algunes pistes per poder ajudar, dins el possible, els infants i joves.

La xerrada per a les famílies d'Educació Primària es farà dimecres 18 de novembre a les 19h i per a les famílies d'ESO, dimecres 25 de novembre a les 19h.

L'assistència és gratuïta, però cal inscripció prèvia en aquest enllaç.

Aquestes xerrades pretenen donar a les famílies algunes eines per fer front a la nova realitat educativa, marcada pel canvi constant, on la resiliència i el bon estat de salut emocional son imprescindibles, però no fàcils d'aconseguir.

Arxivat a: General
Xerrada Aprenentatge des de casa