Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament llança una nova Guia Comercial en format digital

L'Ajuntament llança una nova Guia Comercial en format digital

19/11/2020

El directori servirà per donar a conèixer comerços, empreses, productors i autònoms de Santa Eulàlia

L'Ajuntament de Santa Eulàlia estrena una nova Guia Comercial en format digital, que pot trobar-se al web de l'Ajuntament i també a l'app mòbil del consistori. Aquest directori neix arran d'una de les accions recollides en el Pla d'Acció contra la Covid-19, en l'apartat de reconstrucció per al foment i la promoció econòmica.

A la guia son els propis usuaris els qui donen d'alta el seu negoci. D'aquesta manera, la fitxa de cada establiment o empresa conté molta més informació i aquesta estarà sempre actualitzada, ja que amb l'usuari i contrassenya s'hi pot accedir tantes vegades com es vulgui per modificar-ne el contingut.

Es tracta d'una eina que suposa un pas cap al futur del sector econòmic del nostre poble. L'objectiu és oferir tot allò que puguem a través de les eines digitals, per això, el directori pot servir a molts comerços i empreses del poble a impulsar la seva presència a internet. Per tots aquells que no disposin d’una pàgina web, aquesta guia els servirà per crear posicionament i que la seva clientela pugui trobar tota la informació al voltant del negoci amb una simple cerca a internet. Alhora, suposa una eina útil per a tots els veïns i veïnes de Santa Eulàlia, que poden trobar aquells productes i serveis que requereixin des d'un mateix lloc.

Podeu accedir a la Guia Comercial a través d'aquesta pàgina web: guiacomercial.ser.cat

Adjunt a aquesta pantalla hi trobareu un Manual d'inscripció amb els passos a seguir per inscriure-us a la Guia Comercial.

Arxivat a: General
Guia comercial

Arxius adjunts