Portada > Actualitat > Notícies > Comença la FontCodines, un joc esportiu com a preàmbul de l'OnCodines Trail

Comença la FontCodines, un joc esportiu com a preàmbul de l'OnCodines Trail

23/11/2020

El joc esportiu, d'orientació i estratègia per equips, es podrà fer del 21 de novembre fins al 31 de desembre de 2020

La situació sanitària ha obligat a ajornar, per segona vegada, la primera edició del repte esportiu i solidari OnCodines Trail, que s'havia de fer aquest passat dissabte i finalment s'ha reprogramat al 20 de març de 2021. Per tal de mantenir el repte actiu, l'organització proposa la FontCodines, un joc que es podrà fer fins al 31 de desembre d'enguany i que manté el lema "Ens movem per la Glòria".

La FontCodines és un repte esportiu, però alhora d'orientació i estratègia, a realitzar en equips d'entre dues i sis persones, que consisteix en obtenir la màxima puntuació possible en un màxim de cinc hores. Els punts s'obtenen fent quilòmetres i localitzant diversos elements dels boscos de l'entorn dels municipis participants a l'OnCodines Trail. Es tracta d'ermites, castells, molins o fonts, així com l'edifici de l'Ajuntament de cada municipi. Per capturar els elements, caldrà que els participants els facin una foto i l'adjuntin amb el track del seu recorregut juntament amb una fitxa que trobaran al web quan s'apuntin.

Poden participar a la FontCodines els equips inscrits a l'OnCodines Trail i els voluntaris, de forma gratuïta, o bé persones que no estiguin inscrites a la cursa, fent una donació de 20 euros per equip a la Fundació Oncovallès. Per apuntar-se al joc, cal omplir el formulari de la pàgina web de l'organització.

Els 112 equips participants a l'OnCodines Trail ja han aconseguit recaptar gairebé 83.000 euros per a la Fundació Oncovallès. El donatiu es farà efectiu el proper 10 de desembre, quan faltin just 100 dies per a la prova en un acte virtual.

Adjunt a aquesta pantalla hi podeu consultar les bases de la FontCodines 2020.

Arxivat a: General
FontCodines 2020

Arxius adjunts