Portada > Actualitat > Notícies > Canal SET prepara una programació especial per festes

Canal SET prepara una programació especial per festes

21/12/2020

S'estrenarà el Concert solidari de Càritas, l'especial dels Pastorets des de casa, el missatge dels Reis i el resum informatiu

La televisió local de Santa Eulàlia, Canal SET, ha preparat una programació especial de cara a les festes de Nadal. Enguany, no hi haurà concerts de les escoles de música, ni Vetllada de contes, ni diada d'avis, ni festes als centres docents, per això, la televisió ha optat per una proposta vintage, amb la reemissió de programes antics, combinada amb espais virtuals enregistrats fa pocs dies.

En destaquen els diferents programes d'estrena: el Concert solidari de Càritas impulsat per l'Institut La Vall del Tenes, l'especial dels Pastorets des de casa preparat pel Grup escènic del Casal, el missatge dels Reis amb l'entrega de claus i el resum informatiu de l'any, titulat "2020, l'any mai viscut".

D'entre les reemissions, Canal SET recuperarà especials històrics i oferirà les campanades de l'any 2015, l'obra de teatre "Blanc" de l'any passat, el concert de Nadal de la Coral de 2011 i els Pastorets de l'any 1993 i de l'any 2015. Alhora, hi haurà altres programes reciclats de bibliorecomanacions, receptes de Nadal dels diversos programes de cuina o vídeos que s'han fet anys enrere als centres educatius, entre d'altres.

La programació de Nadal arribarà sempre després del SET Informa o de l’especial "L’any mai vist" que el primer dilluns de gener resumirà aquest inusual 2020. Les xarxes socials de Canal SET anunciaran cada dilluns l’escaleta de la setmana, les quals podeu trobar en adjunt a aquesta pantalla.

Arxivat a: General
Canal Set
Graella de Nadal Canal Set
Graella de Nadal Canal Set
Graella de Nadal Canal Set