Portada > Actualitat > Notícies > Comencen les obres de parxejat i millores dels asfaltats del municipi previstes pel 2020

Comencen les obres de parxejat i millores dels asfaltats del municipi previstes pel 2020

21/12/2020

El segon tram de les obres ha començat avui al carrer Mare de Déu de la Salut

Aquest matí han donat inici les obres de parxejat i millora dels asfaltats previstos per aquest 2020. El primer tram de les obres va iniciar-se la setmana passada al carrer Sant Esteve, al barri de la Sagrera, on es va arranjar el tram entre els números 20 i 24. Aquest matí s’ha iniciat el segon tram al carrer Mare de Déu de la Salut, al barri del Rieral. En les properes setmanes està previst que s’iniciïn els altres trams dels treballs que arranjaran les següents zones:

- Carrer Jaume I, entre el carrer de les Moreres i el carrer Ignasi Barraquer (a la urbanització Can Mallorca, del barri de la Sagrera)

- Camí de Caldes, entre els números 116 i el 143 (a la urbanització Font de Sant Joan, del barri de la Serra)

- Carrer Can Magre, entre la carretera de Barcelona (BV-1435) i el carrer Narcís Monturiol (al polígon industrial Can Magre, al barri del Bonaire).

L’import total de les obres serà de 104.662,61 euros i la durada prevista és de tres setmanes pel total dels paviments, que es pot allargar degut a les vacances de Nadal que hi ha entremig.

Està previst que aquesta setmana es posin en marxa també les obres per instal·lar un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics. El punt estarà ubicat als aparcaments laterals de la carretera de Barcelona, en direcció Lliçà, a l’alçada del CAP.

Arxivat a: General
Asfalts Mare de Déu de la Salut
Asfalts