Portada > Actualitat > Notícies > Santa Eulàlia celebrarà una jornada de Reis diferent al voltant de tres activitats

Santa Eulàlia celebrarà una jornada de Reis diferent al voltant de tres activitats

21/12/2020

El pavelló municipal acollirà la Fàbrica dels Reis Mags d’Orient els dies 2, 3 i 4 de gener de 18 a 21h

Enguany els Reis arribaran a Santa Eulàlia, com sempre, el 5 de gener, però s’han organitzat tres activitats distribuïdes en diverses dates per celebrar una jornada de Reis diferent per complir, així, amb les mesures sanitàries per la Covid-19.

A partir del 22 de desembre a les 18h, es podrà seguir, a través de les xarxes socials de la biblioteca, el taller de fanalets. A càrrec d’Alba de Dios, l’activitat està oberta a tota la ciutadania. El taller es farà de forma telemàtica i no cal inscripció prèvia.

El pavelló municipal acollirà els dies 2, 3 i 4 de gener, de 18 a 21h, la Fàbrica dels Reis Mags d’Orient, on els patges reials i els seus ajudants hi seran preparant regals i recollint cartes. Per accedir-hi, caldrà inscripció prèvia a través de l’enllaç www.recintes.cat/ser. Adjunt a aquesta notícia hi trobareu els passos a seguir per poder entrar a la Fàbrica dels Reis: a través del formulari d’inscripció, cal indicar dia i hora de la reserva i omplir correctament les dades que es demanin. Rebreu la confirmació per correu electrònic, que haureu de mostrar el dia de la visita. Des de l’organització es demana màxima puntualitat i respecte per les mesures sanitàries. Tingueu en compte que cada inscripció permet l’entrada a un màxim de cinc persones. La Fàbrica dels Reis Mags d’Orient està organitzada per la Comissió de Reis i compta amb la col·laboració de Ronçana Comerç Actiu, Jardipí, Cladellas i Diables La Sella.

Tot i que el dia 5 de gener no es podrà celebrar la tradicional cavalcada amb carrosses ni hi haurà Reis de Nit, s’ha organitzat un recorregut amb descapotables antics per tots els barris del municipi, des dels quals els Reis Mags d’Orient saludaran els infants, aquest any, des de la distància. Des de l’organització es recorda que no estan permeses les concentracions de persones al carrer i, per aquest motiu, es convida a la ciutadania a veure la passejada des de casa o des de punts propers al seu domicili. En els propers dies, es publicarà a la pàgina web de l’Ajuntament el recorregut i es detallaran els horaris aproximats per cadascun dels barris. En la iniciativa hi col·laboren Retrocar Club Ronçana i Diables La Sella.

La jornada de Reis d’enguany es manté a l’expectativa de l’evolució de la pandèmia i la seva organització queda subjecte a noves mesures i restriccions que es puguin dictar des del Govern de la Generalitat. Recordem també a la ciutadania la necessitat de complir amb les mesures de seguretat durant totes les festes.

Arxivat a: General
Reis 2021
Jornada de Reis 2021
Instruccions per a la reserva de places a la Fàbrica dels Reis