Portada > Actualitat > Notícies > Una nova línia de bus unirà la Vall del Tenes amb la UAB

Una nova línia de bus unirà la Vall del Tenes amb la UAB

21/12/2020

El servei, tot i que està planificat, s'engegarà quan es reprengui l'activitat presencial a la universitat

La Generalitat de Catalunya i la Mancomunitat de la Vall del Tenes van presentar divendres, de forma virtual, la nova línia de bus que unirà la Vall del Tenes amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). El servei, que aprofitarà el corredor del Tenes i les parades del Bus exprés e7, no s'engegarà fins la represa de l'activitat presencial al Campus de Bellaterra. Així mateix, el servei s'ajustarà, si és necessari, si hi ha canvis en l'activitat lectiva al mon universitari.

L'objectiu de la línia Vall del Tenes-UAB és cobrir els fluxos de mobilitat amb la universitat en les franges de matí, migdia i tarda, amb uns horaris similars als d'altres línies que ja connecten amb la UAB i que compten amb molt bona acceptació per part de l'alumnat.

La presentació del servei ha comptat amb la participació de la Direcció General de Transport de la Generalitat, la Mancomunitat de la Vall del Tenes i les alcaldies dels quatre municipis i de Sagalés, l’empresa que operarà la línia. En el moment que s’iniciï el servei, aquest es difondrà a través de tots els canals de comunicació dels Ajuntaments i la Mancomunitat de la Vall del Tenes.

Arxivat a: General
Nova línia de bus amb la UAB