Portada > Actualitat > Notícies > Ses Majestats els Reis Mags de l'Orient fan arribar una carta a tots els infants de Santa Eulàlia

Ses Majestats els Reis Mags de l'Orient fan arribar una carta a tots els infants de Santa Eulàlia

30/12/2020

La Regidoria de Festes amplia la informació sobre el recorregut de la passejada dels Reis

Melcior, Gaspar i Baltasar han fet arribar una carta dirigida als infants de Santa Eulàlia. En la missiva, Ses Majestats s'adrecen als nens i nenes per explicar-los com serà el seu pas pel nostre poble aquest any. Les famílies que ho desitgeu, podeu descarregar-vos la carta en format imatge o en format PDF per entregar-la a les vostres filles i fills.

Recordeu que per visitar la fàbrica dels Reis cal agafar cita prèvia a l'enllaç www.recintes.cat/ser. Trobareu tota la informació en la notícia del dia 21.

Pel què fa al recorregut de la passejada del dia 5, Ses Majestats faran una volta completa al nostre municipi per saludar a tots els infants. Aquesta passejada es farà en cotxes descapotables, i el seguici dels Reis Mags de l'Orient no farà aturada en cap emplaçament. Totes aquelles famílies que vulguin saludar a Ses Magestats ho podran fer des del balcó, la finestra o la porta de casa. Si el recorregut no passa per davant del vostre domicili, adreceu-vos al punt més proper al vostre habitatge dins el recorregut. Amb aquesta proposta, Ses Majestats volen evitar algomeracions en punts determinats. Així doncs, es prega que els desplaçacements siguin mínims i que, en cas de fer-los, es facin a peu

Podeu consultar el recorregut complet i les hores de pas previstes en aquest enllaç

El mateix dia 5, a les 21h del vespre, Ses Majestats els Reis Mags de l'Orient faran el seu discurs i l'Alcalde, Francesc Bonet, farà entrega de la clau de les cases del poble a través de Canal SET.

 

Arxivat a: General
Carta dels Reis als infants
Recorregut de la Passejada

Arxius adjunts